start of something new

Har precis kommit hem från ett jobbigt core pass med mamma och emma, helt galet var det! Min mage håller på att DÖ! Men fy vad lat och otränad man är. Det måste det bli ändring på.

Puss. Lisa


I'm Addicted To You

Hej! Har varit i kalmar under helgen. Jag har träffat lite kompisar och Spelat tennis med en gammal tennis kamrat, det var kul! Idag har jag dansat det var tufft som vanligt med mycket styrka. På Streeten dansar vi till I'm addicted to you med Ryan Leslie & Cassie  en riktigt skön låt! Har haft den på hjärnan hela dagen.

Puss. Latifah


Lite bilder från Dubai!

WOHO

Ikväll firar vi Marcus som precis fyllt 18! gratttis som fan!
Hoppas på en underbart rolig kväll!

Puss. Lisa

emma och marcus i stöten -08

290110

Haft en toppen mysig kväll med tjejerna blev matlagning och en massa prat! Var verkligen på tiden. Nu sitter vi helt döda i soffan och håller på att somna.

Puss. Lisa

Cherry Pop


Tog tåget till Kalmar idag kommer troligtvis hem på söndag. Det blir inget Långt inlägg idag Eftersom jag snart ska iväg till en kompis män slanger in en bra låt istället, med Cherry Pop Olivia & Missy Elliott. Njuta av!

Puss.Latifah

280110

Har varit lediga idag, helt underbart! Blivit en massa mys med film. Har absolut ingen Lust att gå till skolan i morgon, känns redan som helg.

Puss. Lisa

utsickten från vårat hotell i Turkiet, hade mer än gärna åkt tillbaka!

doing homework on my day off


Hej! Vaknade för en stund sen, hade feber hela natten men nu mår jag bättre. Studiedag idag tyvärr kommer jag behöva plugga nästan hela dagen inför prov imorgon (måste lära mig att inte skjuta fram allt pluggande till sista dagen). Sen ska jag på dansträning, Street Dance! Kan behöves efter allt pluggande.

Puss.Latifah

under the snow


Känns som att hela Växjö ligger under snön, usch vill ju ha vår! Kom nyss hem från skolan då vi har jobbat med UF. Vi har designat klart dom nya väskorna. Om allt funkar som det ska kommer nog dom bli jätte fina! Nu ska jag sova lite tror att jag har feber. Sjukt dålig timing när man har studiedag imorgon!

Puss.Latifah

last word

Precis hem kommen och sitter här och fryser, fy fasen vilket jäkla väder det är!
Men snart ska man ut i ovädret igen och ta sig till stan för ett litet möte på askelyckan.

Puss. Lisa

summerlovin'

Godkväll folket! Ikväll spenderas min kväll framför datorn med en tjock varm filt samtidigt som jag kollar på sommarbilder.Tänkte att jag skulle lägga in lite bilder från min och emmas resa till Halmstad förra sommaren.

Puss. Lisa








You Name It



Puss. Lisa, Emma & Latifah

sunshine


Idag har klassen bowlat med ettorna i samhäll-ekonomi! Det var ganska kul, slapp några lektioner och fick sluta tidigare. Dock var det bara till att åka hem sen och plugga inför engelska litteratur prov men somnade istället och vaknade för 15 minuter sen så nu har jag mycket att göra!

Puss.Latifah

Rehab


En mycket bra låt med Rihanna och Justin Timberlake. Vet att den är gammal men ibland kan det va kul att lyssna på lite old school Enjoy!

Puss.Latifah

Sweet Dreams


You could be a sweet dream or a beautiful nightmare. Either way I, don't wanna wake up from you.

Sitter och lyssnar på Beyonces Sweet Dreams och jag kan inte förklara hur mycket jag gillar hennes låtar!
Kan inte heller minnas hur länge jag har gillat henne som artist. Jag kanske äntligen får se min stora idol! Jag Emma och Lisa funderar nämligen på att kolla på hennes konsert nästa gång hon besöker Sverige!

Puss.Latifah

entrea!



Puss. Emma, Latifah & Lisa

make a change

Emmis har gjort sig en lite förändring. Håret har fått sig en ny hårfärg :) från blondis till brunis.


MR. MOON

En lugn och skön dag än så länge men en massa plugg väntar. Tog mig till körskolan innan och tänkte plugga lite teori men hjälp vad dålig jag är. Måste sätta igång att plugga till körkortet seriöst nu.

Mando Diao gör min dag idag!

Puss. Lisa
armbandet har jag köpt av några kompisar och deras UF - happiness

horn

Melissa Horn - När det äntligen är över

Du är stor som en ande, du gör mig liten som få.
Du får mig att le som ingen annan och sjunka lågt och be om mer.


Puss. Lisa

dancing is what to do

Kom precis hem från terminens första danslektionen. Gud vad jobbigt det va!
Har inte tränat på hela lovet så kan inte säga att jag är i form. Vi körde styrka nästan hela lektionen och det slutade med att jag dog av utmattning haha. Men det är sjukt kul att dansen har börjat igen det har varit efterlängtat minst sagt!



fell in love with the seaside

Hem kommen från jobbet och nyduschad! hopplös dag på jobbet idag, satans mycket att göra. Men kvällen lär bli galet rolig så det får trösta mig lite.

Igår träffade jag en galet efterlängtad josephine nilson det var lika underbart som alltid!

Puss. Lisa

hard working lady


Hej! Kom nyss hem från jobbet. Det va lite kaos idag eftersom en bestämde sig för att dra hem tidigare. Då växte kön i kassan inte så kul för mig som är kassör! Nu är jag hemma igen ska nog kolla på lite gamla avsnitt av MTV Cribs, så himla fina hus har dom! Påtal om snygga hus så hade dom sjukt fina hus i Dubai. Här är en bild som jag tog på de fina husen i Dubai.

Puss.Latifah

Friday I'm In Love


Nu blir det fredagsmys!

Puss.Latifah

TUSEN TACK

Ligger i sängen med datorn i knät! Är så fruktansvärt lam idag vill egentligen bara sova men något håller mig uppe ..

I allmänhet har dagen varit fin. Blev inte många lektioner idag, lite permanent rullning och smink var allt. Sen blev det fika på stan med fantastiska människor. Alltid lika trevligt. Sen stod det besöka kusin på schemat så jag tog mig till stan och klippte lite.

Puss. Lisa

och TUSEN TACK till all uppmuntran vi fått om bloggen, så himla roligt!



once in a lifetime


(Hilda och jag på ett café i Dubai)Hejsan! Här kommer ett kort inlägg eftersom jag måste kolla på Glee som redan har börjat nu. Älskar Glee så himla sjuk humor och bra musik!

love it all

Lite bilder från två vårar sen. Bara några månader kvar nu!
Puss. Lisa



a place in this world


Hej! Sitter och gör onytta framför datorn istället för att plugga på engelskan det kan ju inte sluta annat än illa.
Sitter och tänker på hur mycket jag saknar lilla kalmar och alla kompisar...
Nähe nu måste jag plugga!

Puss.Latifah

I won't be your winter




stockholm



Puss. Lisa

long way to go


Hejsan! Det blir inget långt inlägg idag eftersom jag måste plugga lite engelska. Däremot får ni en bild som jag tog när vi va i Dubai

Puss.Latifah

man must dance

Idag är jag galet trött blev ingen sömn i natt så sov hela eftermiddagen efter skolan.
Var kanske inte så smart för nu hinner jag inte med allt plugg tills i morgon men vafasen! Det löser sig alltid!
Dessutom kom lilla emma till mig ikväll och vi kollade på lite film det var gosigt!

Puss. Lisa


lips like sugar


Hej! Sitter på Foto-lektionen och flummar som vanligt. Just nu lyssnar vi i klassen på dancing in the moonlight! En riktigt bra låt BTW

Puss.Latifah

My adorable little sister


En ganska gammal bild som jag har tagit på min systeryster!

Puss.Latifah

Last Night Was Good


Hejsan! Idadg har jag inte gjort så mycket mer än att sova och kollat på film. Igår däremot var vi på Hampus 18års-fest och det blev en mycket lyckad kväll!

Puss.Latifah


what a night!

kvällen igår var helt GALEN! roligast på länge!
blev överraskningsfest för hampus med massa härliga människor!

Puss. Lisa


Dubai


Funderar på att plugga i Usa en termin efter studenten. Jag kollade runt lite efter utlandsutbildningar och såg att de hade utbildningar i Dubai! Älskar verkligen Dubai, men chansen är nog inte så stor att jag pluggar där... Det blir nog Usa eller England. Bilden är tagen från när jag var i Dubai under höstlovet

Puss.Latifah

prag



Puss. Lisa

oh happy day



Idag är jag lite gladare än vanligt! Det är nämligen nästan klart att vi ska till Fotbolls-VM i Sydafrika 2010.
Vill verkligen dit nu! Ska bli spännande att resa till ett annat land i Afrika än de jag brukar resa till. Är lite avundsjuk på bror som ska till Senegal nu med sin tjej!

Puss.Latifah


130110



Detta var precis som igår en ICKE händelserik dag. Nu ska jag sova! Godnatt allt folk!

Puss. Lisa

UF

Hejsan! Sitter på UF lektionen och skriver klart delårsrapporten. Vi ska även börja planera lite inför dag X som är den 25 mars. Jag kan inte säga att jag ser framemot det eftersom jag tycker att UF är ganska tråkigt! Men men måste man så måste man.

Puss.Latifah


tick of time

Idag har mitt liv tyvärr inte varit så händelserikt, har legat hemma hela dagen och knarkat THE KOOKS! kan helt enkelt inte få nog. Men jag hoppas på att friskna till snart, det är trots allt inte så roligt att ligga hemma.


Puss. Lisa



summertime and the living is easy



Lite sommar nu hade inte varit fel! Jag är så avundsjuk på alla kompisar som snart ska till varma länder. 
Nu ska jag äta lite mellanmål  och sen ska jag träna lite, man måste passa på när de har gratisk friskispass hela veckan, haha det ska bli skönt när dansen börjar igen!

Puss.Latifah

entrea


Puss. Emma, Lisa & Latifah

Nikon D3000



Puss.Latifah

Ohh s-i-c-k!

Goddagens! Idag testar jag blogg på mobilen. Inte det lättaste måste jag erkänna. Att jag gör detta beror tyvärr på att jag ligger i sängen och är sjuk. Lika tråkigt som alltid.

Skolan idag var okej, fast när man klev innanför dörrarna kändes det inte som man haft en ända dag lov! Men jag antar väll att det får gå, det är ju trots allt bara 6 veckor kvar till sportlov!

Puss. Lisa

final countdown



Första skoldagen gick bra! Däremot känns det ovant med lektioner..
Jag har redan börjat räkna ner veckorna till sportlovet och det är bara 6 veckor kvar!

Puss.Latifah
Foto taget av Lennart M. Sjöberg

this kind of love.

Hade en mysig kväll och var på både restaurang och bio igår med min bästa pojke. På Aptit blev det toast skagen till förrätt för oss båda och sedan en krämig pasta tagiatelle för min del och entrecote för jacob. Efter det drog vi oss till bion för att titta på Avatar, vilket var en väldigt bra och sevärd film minsann! En hellyckad kväll med andra ord!

emma.


Going back to school



Idag hade jag bestämt träff med några från klassen vid 10 då vi skulle skriva en årsrapport. Naturligtvis vaknade jag inte förrän de stog utanför min dörr! Nu är årsrapporten nästan klar, synd att man ska behöva plugga sista dagen på lovet. Efteråt fick jag besök av en kompis. Vi kollade på  Beck och de nya avsnitten av The Hills.

Puss.Latifah

back to reality!

Då var man hemkommen från jobbet! Har varit en lång och jobbig dag, är helt slut! Men det blir ju inte precis bättre av att man vet att det är tillbaka till verkligheten i morgon. Lovet har gått sjukt fort men man har hunnit med massa roligt!

 

Puss. Lisa

 

fann en liten härlig bild ifrån helgen!

årets första 18-årsfest


Hej!
Igår var jag på årets första 18-årsfest. Det var ungefär 300 människor där så det var rätt fullpackat! Efteråt sov Lisa över hos mig.

Puss.Latifah

She moves in her own way!

 

Vaknade upp hos Latifah idag efter en härlig kväll med årets första 18års fest! Tog mig hem och satte igång med att totalrensa min garderob. Starkt gjort av så lat person som jag! En hel stor svart soppåse åkte i soptunnan!

Ikväll däremot blir de slappa till tusen! Film med mami och papi, alltid lika mysigt.

 

Puss. Lisa

 

 

 


060110


RSS 2.0