Kalmar City med Leo


Hej! Det blev stan och en kvällsfika på café dream med Leo idag! Vi träffas allt för sällan så nu har vi bestämt att hon ska komma och hälsa på mig i Växjö snarast! Hittade även denna gamla bilden bland massa fjortisbilder på datorn från back in the days. Av någon konstig anledning tar vi kort i en barnaffär wtf? 

Puss.Latifah

josgos

igår var jag lite dålig, var för trött för att blogga. var borta hos mormor hela dagen, klippte och färgade lite hår, sen blev det fika med såklart! fick en försenad alla hjärtansdagpresent, för gullig är hon!

idag blir det att ta det lite lugnt igen och ikväll ska jag träffa josephine, gosigt ska det bli. vi ska hyra film och mysa. börjar bli lite tradition men det går alltid hem!

puss. lisa

snodde en liten sötnosbild från din facebook jos! hoppas det är okej!

spring-g-g

hämtade min lilla kärlek igår, älskar den!
idag blir det ner till stan med emma och lämna in lite reseintyg och läskas av alla vårkläder som kommit in. inte lätt när man ska spara pengar, man vill ju bara köpa allt. dessutom längtar man ju bara ännu mer till våren, och ute finns inte ens ett enda litet vårtecken.

Puss. Lisa


Hello World


Hej! Har jobbat idag sen åkte jag direkt till dansen där vi har börjat med uppvisningsdansen! Nu är jag hemma och ska strax duscha för att sedan lata mig i sängen känner att jag behöver det! 

Puss.Latifah

weekend

Igår blev det en massa jobbande och ett biobesök på kvällen, alltid lika skönt! Blev valentines's day som fick bli lite försenat alla hjärtans dag firande. Filmen var i alla fall as rolig, vi skrattade så vi grät.

Idag kommer bror och hans flickvän på besök för att fira mamma lite, blir mysigt!

Puss.Lisa

Take Me Away


Usch vad jag är trött på snööön, vill till Magaluf nu nu nu!

Puss.Latifah

and then the lion fell in love with the lamb


Det bästa med lov är att man kan vara uppe hur sent man vill! Nu ska jag kolla på Twiligth efter den ska jag kolla på the hangover, 2 filmer man aldrig kan tröttna på!

Puss.Latifah

IPHONE

Idag inhandlade jag min nya kärlek, kan inte vänta! Vill bara att den ska komma nu men får stå ut ett litet tag till. Kan hända att jag blir mobillös i några dagar så folket är beredda på detta. Nytt nummer blir det också för den delen.

Puss. Lisa


Sportlov


Äntligen är det lov underbart! Igår var vi och firade Hilda en liten stund länge sen jag träffade henne. Nu ska jag strax iväg till dansen ha det bra!

Puss.Latifah

MUUMMMA

Nu jäklar blir det MAGALUF så det bara smäller om det! Världens bästa sommar börjar närma sig!
Puss på emma, latifah, malin, amanda och lisa! Den 13/8 bär det av mot solen! MUUMMMA!

Puss. Lisa

hopplösa?

Vi är så himla hopplösa, måste faktiskt skratta! Nu har vi preliminär bokat Magaluf två gånger men aldrig kommit till skott! Idag bestämde vi att nu ska vi verkligen boka så vi gick ner till resebyron igen och försökte hitta en resa och vi kom till skott tillslut och bokade en till Ayia Napa utan att tänka. Nu har ett problem uppkommit och vi måste försöka avboka, vi är körda!

I morgon blir det väll förmodligen ner och försöka övertala om att få byta resa! Detta blir INTE lätt!

Puss. Lisa

under my umbrella






Puss.Latifah

its about giving love to each other

Idag är det då alla hjärtans dag och för mig handlar alla hjärtans dag om att ge kärlek till varann och visa att man bryr sig om varandra. Här är We Are The World 25 För Haiti Den nya varianten av den gamla. Jag älskar den hoppas att ni också gillar den!



Puss.Latifah

love-ly sunday

Underbar söndag idag! Vet att man inte hör det så ofta men fick världens finaste alla hjärtans dag present av mamma och pappa nyss. En resa till Tunisien i sommar är bokat och klart. MUMS! Jag har en känsla av att denna sommaren kommer bli helt underbar och jag kan knappt vänta!

Puss. Lisa

BAD MOOD


Har varit ovanligt sur hela veckan! Jätte jobbigt är det.  Jag vaknar jätte irriterad sedan under dagen är jag glad men sen somnar jag jätte sur igen!  Vad kan detta bero på tro? 

Puss.Latifah

saturday

Steg upp tidigt idag för att än en gång åka in till resebyron. Hon som jobbar där borde tycka vi är hopplösa! På tisdag bokar vi i alla fall, längtar så galet mycket. Hoppas också som in i bomben på att Julia och Rebecka kan följa med. Hade varit riktigt roligt.

Puss. Lisa

We are still alive

Bad Update igår! Det beror på att vi hade så mycket att göra bland annat med reseplaneringarna inför Magaluf.


Puss.Latifah

hey you


Hej! Har precis kollat på ett gammalt avsnitt av One Tree Hill alltid lika spännande. Nu ska jag plugga lite sen ska jag på danslektion ikväll , mycket mer blir det inte!

Puss.Latifah

thursday

Var galet trött igår men satt ändå uppe länge, somnade tillslut med mobilen i handen och lampan tänd. Inte bra det inte! Pappa väckte mig för tidigt för att vara "helg" och vi åkte in till stan där jag fyndade lite på rean. Sa också upp mitt abonumang så hoppas snart på att kunna inhandla en liten iphone som jag har tjatat om i evigheter nu. För tillfället sitter jag och pluggar lite körteori, inte allt för kul måste jag säga men vad ska man göra?

Snart ska jag in till min granne och klippa honom lite, och efter det blire träning med emma! 

Puss. Lisa


inspiration - JAK AND JIL









jakandjil.com/blog

Bagz UF

Som ni kanske inte vet så driver jag och tre andra kompisar ett UF-företag som heter Bagz UF då vi säljer tygväskor. Vi har äntligen fort in våra nya designer som ni kan se på bilden nedan. Om ni är intresserade så är det bara att höra av sig till vår mail [email protected] eller [email protected] Annars så kommer vi att delta i Dag-X där det kommer att finnas tillfälle att köpa väskorna som kostar 59kr st. 20% av vinsten går till Bröstcancerfonden
PS: Ytterligare en design är på väg! Har ni önskemål om hur ni vill att en väska ska se ut är det bara att meddela oss!


Puss.Latifah


wednesday

Äntligen var det helg för min del. Så galet underbart med en liten långhelg utan jobb och grejer!
Ikväll blir det core med mamma och emma, ska faktiskt bli skönt tro det eller ej! Har börjat komma in i träningen nu och det är faktiskt riktigt skönt. Har varit lat allt för länge nu.

Puss. Lisa


nu får sommaren gärna komma!

Jag kan inte beskriva hur trött jag är på denna jäkla snö just nu. Jag vill bara att den ska försvinna så man kan dra på sig lite vårkläder och se solen titta fram, mums! Fast saken är att när all denna snö ska smälta kommer det inte bli så kul ändå, då blir det till att inhandla ett par gummistövlar som Lisa säger!

Nu kom jag precis hem från stallet i varje fall. För en gångs skull fick jag med mig den tjuriga lilla grisen Ali med mig in utan något större bråk med honom i hagen, det kändes toppen! Stod en lång stund och bara borstade honom, vilket var mysigt eftersom det var ett tag sen sist. Nu måste jag återgå till min engelskauppsats, inte lika kul.

emma.



min fina pumis. & som jag saknar henne!

easygoing


Härlig vecka med nästan inget plugg alls! Kan det bli bättre eller? Snart är det sportlov med! Halleluja

Puss.Latifah

tuesday


Puss. Lisa

gimme gimme


sju saker som jag absolut vill ha till våren! Fast nummer ett är att spara pengar till magaluf, men gud vad jag vill ha dom svarta skorna! 

Puss.Latifah

mumsfillibaba


Gör mig tio cm kortare och ge mig dessa tre par? Jag älskar dom.
Topshop & have2have kan sin sak minsann.

emma.

angel

I've got an angel
She doesn't wear any wings
She wears a heart that can melt my own
She wears a smile that can make me wanna sing
She gives me presents
With her presence alone
She gives me everything I could wish for
She gives me kisses on the lips just for coming home

She could make angels
I've seen it with my own eyes
You gotta be careful when you've got good love
Cause the angels will just keep on multiplying

But you're so busy changing the world
Just one smile can change all of mine

Puss. Lisa

för snygg eller något kanske?
bild tagen från google

Doing nothing


Nu har jag bestämt mig för att läsa Engelska C och Matte C som valbarkurs & IVÄ i skolan. Jag ska nog lämna valblanketten imorgon. Just det! Snart börjar American Idol. Nytt för 2010 är att Ellen DeGeneres övertar Paula Abduls juryplats om jag har hört rätt. Snart börjar även Desperate Housewives love it!

Puss.Latifah

vinterbus





Vigge & jag var ute och busade lite i snön, vilket resulterade att vi fick bada honom för att snöklumparna skulle lossna när vi kom in :)

Dagen har annars spenderats i stallet och hos jacob. En toppen dag med andra ord!

emma.

LOVE IT

Idag tog jag en underbar sovmorgon till halv ett, kände att jag förtjänade den. Precis när jag vaknat och lyckats stiga upp så kom hela släkten på besök. Blev mys med god mat och ännu godare fika.

Jag måste även säga att jag älskar hur mycket koll jag har på mina bilder. Idag hittade jag en massa mysiga bilder från sommaren -07 när Josephine och jag tillbringade en dag i Segeltuna med hennes familj.

Kommer bli en underbar vecka, bara tre dagar i skolan. LOVE IT!

Puss. Lisa





följ bloggen

Följ gärna våran blogg på bloglovin.se
http://www.bloglovin.com/search/entrea


Puss. Emma, Lisa & Latifah

everything is possible




Nya tag med Historia uppsatsen! Det känns förjävligt att jag måste skriva om allt. Men ska tänka positivt. Nu har jag chansen att skriva allt mycket bättre right?  Snart blir det Dans Ragga(dansen heter ragga) alltid lika kul!

Puss.Latifah

frustrated

Har skrivit på historia uppsats om OS större delen av dagen. När jag nästan är klar ropar min syster att hon vill ha datorn jag glömmer helt bort att spara dokumentet och klickar istället ner hela sidan och nu är hela min uppsats förlorad! Sjukt irriterande tror jag ska gå ut en sväng innan jag seriöst börjar lipa skojjar inte! 
                                         


Puss.Latifah
Foto taget av Lennart M. Sjöberg

try sleeping with a broken heart


En mycket bra låt med en av mina absolut favorit artister, Alicia Keys!

Puss.Latifah

The Times They Are A Changing.

Varit runt på vart ända resebyro i växjö i eftermiddag. Nu hoppas vi på Spanien och att alla kan följa med!

Detta kommer bli en fullpackad helg med massa kul så kommer inte hinna skriva så mycket! Därför tänkte jag ge er en liten update redan nu. Bio står på schemat ikväll, avatar med Latifah. Ska bli hur skönt som helst, behöver en liten myskväll. Imorgon bitti blir det upp och jobba istället, inte riktigt lika roligt kanske men det får gå. Behöver ju pengar till Magaluf nu för fasen! Efter jobbet i morgon bär det av direkt mot Hovshaga och Dzan där det blir lite artonårs middag med fina människor. På kvällen ser vi fram emot utgång och hoppas på att han får en underbar kväll!

Puss. Lisa



Avatar

Hej! Ska på bio om en stund Avatar blir det.  Har hört så mycket bra saker om filmen så tyckte det var dags att se den.   
                      
Tagit bild på min syster. Det är alltid lika kul att ta kort på henne eftersom hon alltid är så glad!

Puss.Latifah

mitt i prick

Sitter på mediekommunikationen och försöker komma på ett lossas företag att skriva lite saker om, det är inte det allra lättaste minsann.

bilder från fashiontoast.com
Hur snyggt är det inte? Hon lyckas med allt! mums

emma.

welcome to winterland

 
Idag kommer bror hem efter två veckor i Senegal. Hade jag varit honom hade jag stannat längre, inte kul att komma tillbaka till dennna kyla. Kom precis Hem från dansen riktigt kul va det idag och dansen är grym!

Puss.Latifah

can't wait

Idag blev det mys på stan med underbara flickor från klassen med mat på Royal Thai, mums! Isabelle och jag bokade även tid för att fixa våra naglar lite, vilket ska bli toppen! Jag tog även hem tusen resekataloger så nu sätter vi igång att leta resor inför sommaren flickor!

Puss. Lisa

9 crimes

Vaknade idag med ett missat samtal från dolt nummer, lite läskigt så där när folk ringer mitt i natten. Dessutom hade någon ringt emma med från dolt nummer. Sånt gillar vi inte.

Skolan idag var rolig, hade Wella dag hela dagen färgade lite modeller och så där, skit kul!

Precis kommit hem från ett jobbigt corepass, galet trött!

Puss. Lisa

babysitting


Hej! Har precis hämtat min lillasyster från dagis som jag ska vara barnvakt för idag. Vi ska baka lite kladdkaka nu mest för min skull eftersom jag är så otroligt sockersugen hehe

Puss.Latifah

ENTREA?


Don't Worry Be Happy


Hej! Vaknade för ett tag sen, skulle plugga men somnade istället.. Nu är jag jätte pigg så kommer nog inte kunna sova inatt. Funderar på att kolla på en film tills jag inte orkar hålla ögonen öppna längre! Det får bli white chicks den absolut roligaste filmen jag har sett. Ni som inte har sett den SE DEN! 

Puss.Latifah

don't look back, you can never look back

I natt vaknade jag vid halv två, då jag drömmde att mobildes alarm ringde & tjöt om att jag skulle vakna. Så jag drog mig upp halvt död och 'stängde av' alarmet som egentligen inte existerade. Så började jag göra iordning mig för skolan. Som tur är kom jag på när jag började välja kläder att klockan inte alls hade ringt och somnade som en stock och sov natten ut. Så de kan bli.

Nu är jag trött på snön & vinten, och jag känner inte alls för att åka till stallet för att släppa in alla hästar, men så får de bli :)!

 

emma


someday

Prison walls still standing tall
Some things never change at all
Keep on building prisons, gonna fill them all
Keep on building bombs, gonna drop them all

Working your fingers bear to the bone,
Breaking your back, make you sell your soul.
Like a lung that’s filled with coal, suffocatin’ slow.

The wind blows wild and I may move
But politician's lie and I am not fooled
You don't need no reason or a three piece suit
To argue the truth

The air on my skin and the world under my toes
Slavery stitched into the fabric of my clothes
Chaos and commotion wherever I go
Love I try to follow

Puss. Lisa

Brett Dennen - Ain't No Reason
bilden är tagen från google

Playing in the studio




Släpperloss i Fotostudion! Skönt att börja måndagarna med en slapp lektion.

Puss.Latifah

RSS 2.0