summer lovin


Idag blev det frukost på altanen i det fina vädret! Senare ska jag träffa Malin och Lisa. kanske blir det en sväng ner på stan? Ikväll ska iaf klassen till Klara i öjaby & äta middag, kommer nog bli mys!
Puss.latifah

unbelievable...




Vaknade precis och skulle precis hämta tvätten och börja packa lite(åker till Kalmar idag) Då ser jag att min skolavslutningsklänning som jag har på bilden är helt förstörd efter en tvätt och jag har bara haft den en gång. Så innan jag åker till Kalmar idag blir det att åka ner till Gina och klaga lite!

Puss.Latifah

the lake of souls



Var ute och gick runt sjön med mamma, kameran fick följa med och här är resultaten.

Puss.Latifah

dance is life






Saknar redan dansen! Hatar när det blir upphehåll vad ska man då hitta på? Måste ju Täna något!
Ska nog försöka börja springa regelbundet får se om jag hinner ta en springtur ikväll. Nu ska jag cykla till jobbet och lära mig posten ska bli kul faktiskt, har börjat tröttna på att sitta i kassan och plocka varor hela tiden.

Puss.Latifah


a picture says more than a thousand words






tog lite bilder på syster idag!
Puss.Latifah

sommarlov



Nu är det äntligen sommarlov tyvärr har jag inlett lovet med massa jobb! Men på onsdag beger jag mig till Kalmar för att träffa familjen och fira broshan som fyller hela 20år!
PS: Idag är det exakt 2 månader tills vi åker till Magaluf!

Puss.Latifah

long time no see


Vår blogg har legat på  is ett tag och konstigt nog har endel inlägg försvunnit? Men nu känner jag mig lite sugen på att börja skriva igen. Var ska jag börja nu då? Kan ju börja med att berätta att vi hade vår 18års fest i lördags som var lyckad! På fredag har vi skolavslutning och därmed börjar det efterlängtade sommarlovet!
Puss.Latifah


RSS 2.0